2015-04-09 09:48:43• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Halak - Váltsa valóra elképzeléseit

Napi horoszkóp április 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A csillagok „felpiszkálják” a becsvágyát. Szerencsére adódnak lehetőségei, melyeket érdemes kihasználnia. Este korán menjen aludni, így jól fel tud készülni a holnapi napra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Úgy fogja érezni, mintha mestervizsgát kellene tennie. Nem kell félnie, annyira jó csillagállásai vannak, hogy semmi esetre sem fog szégyent vallani. Csilloghat, és sikerrel térhet haza. Este ezt egy szórakozóhelyen meg is ünnepelheti a barátaival.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nyilas jegyében álló Hold barátságosra hangolja ezt a napot. Este a Jupiter is színpadra lép: reméljük, nem lesz egyedül, hanem meg tudja osztani valakivel az ön előtt álló órák csodálatos hangulatát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A vágy, hogy csináljon valamit, és élményeket gyűjtsön, egyre erősebb lesz önben. Most semmi esetre se ücsörögjön otthon, mert nagyon nyugtalanítani fogja a semmittevés. Ha nekiáll takarítani, vagy elmegy bevásárolni, azonnal el fog múlni a rossz érzés.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter és a Hold „táncra perdültek”, és önnek is szárnyakat adnak. Minden könnyebb, mint eddig volt. Délelőtt jól megy az üzlet, este pedig lesz ideje elmerülni a gondolatai között, és ezt rendkívüli módon élvezni fogja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold már a Nyilas jegyében áll. Újra meg újra meg kell állapítania, hogy nem úgy sikerülnek a dolgok, mint ahogyan eltervezte, engednie kell hát, hogy a bolygók kerülőutakra vigyék.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egyszerre több planéta is azzal van elfoglalva, hogy ön jól érezze magát. A Hold a Nyilas jegyében állva előre irányítja a tekintetét, és optimizmussal tölti fel. A Jupiter gondoskodik arról, hogy szerencséje legyen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fontos, hogy ma jól ki tudja fejezni magát, és gyakoroljon valamilyen alkotó tevékenységet. Ha mechanikus munkát kell végeznie, az nagyon megnehezíti a dolgát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold megduplázza a lendületét, valósággal fellélegezhet. A Vénusz közelít az Ikrek jegyéhez, és megédesítheti az ön életét. A Nap és az Uránusz mindehhez hozzáteszi a szükséges tüzet, így semmi sem fog hiányozni, amikor ma este randevúzik a kedvesével.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz és a Neptunusz kapcsolódása miatt zavarokra kell számítania, és erős idegrendszerre lesz szüksége. Különösen fontos, hogy maradjon meg a saját ritmusában, és mások igazodjanak önhöz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter gondoskodik az ön jó hangulatáról, így gyorsan halad a munkával. Különösen a csapatmunkában tud jeleskedni, a többiek csodálják is a teljesítményéért. Ha valamit ki kell próbálni, ma verhetetlenné válik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és lazít a feszültségen. Igyekezzen az elképzeléseit tettekre váltani, és közben ne veszítse szem elől a tényeket. Kritikusan vizsgálja meg az ön előtt álló lehetőségeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: